سدیم لوریل اتر سولفات یا تگزاپون مادهای است که به عنوان امولسیون کننده، پف دهنده، کف کننده و تسریع کننده انحلال گزینه استعمال قرار میگیرد. آیا سولفات در شامپوها مضر است؟ آیا مصرف سدیم لوریل سولفات مضر است؟ همین مدل از مواد که اساسی نام سدیم لوریل اتر سولفات هم شناخته می شوند، از اتوکسیلاسیون الکل دودسیل به دست می آیند که به صورت صنعتی از روغن هسته خرما یا این که روغن نارگیل حاصل می شود. DEA حلالیت کمتری نسبت به TEA دارد ولی محلولی دارای ویسکوزیته کاهش تولید می کند. تگزاپون N70 خمیری رخ است که به استدلال ویسکوزیته بالا در ساخت مایعات شوینده روشن گزینه به کار گیری قرار می گیرد و از الکلهای چرب طبیعی به دست میآید. به استدلال داشتن خصوصیاتی که در بالا اشاره شد از تگزاپون در ایجاد مواد شوینده، مایع کف کننده، کرم و لوسیون و در صنعت های آرایشی و بهداشتی به کارگیری میشود. اهمیت واکنش دادن لوریل الکل مهم گاز سولفور تری اکسید، oleum یا این که اسید کلرور سولفوریک برای ایجاد هیدروژن لوریل سولفات سنتز میشود.  معنا آزایشی بهداشتی سولفات ها در ویدئوی قبلی در آیتم شیمی سولفاتها مفصل صحبت كردیم و الان میخواهیم به صورت خیلی معمولی از دیدگاه آرایشی بهداشتی بگوییم كه سولفات چیست. یکی از اثرات سمی این ادغام بر چشم ها ست که سبب می شود روزگار ترمیم بافت پوششی قرنیه طولانی خیس شود. از آنجایی که زنجیرهی هیدروکربنی آن دارای “سر گروه” قطبی ترکیب شده، خواص آمفی فیلیک را به ارمغان میآورد و سبب می شود که این مولکول به عنوان یک دترجنت قابل استفاده باشد. در آزمایش های تشکیل هیدرات گاز، اس ال اس به عنوان یک تقویت کننده ی رشد هیدرات گاز به کار گیری می شود. SLS به شکل پودری و حرفه ای می باشد و فاز جامد در بازار عرضه می شود البته تگزاپون به رخ مایع می باشد. میتوان لوریل الکل را به صورت خالص آیتم استفاده قرار اعطا کرد و یا آن را حیاتی هیدرولیز کردن روغن پالم یا این که روغن نارگیل و آنگاه هیدروژناسیون آن صابون بدون سدیم لوریل سولفات به دست آورد. به جهت کسانی که هر مدل نگرانی در مورد دقیقا کجا و همچنین راهنمایی در گزینه چگونگی استفاده از سدیم لوریل سولفات در شامپو ، شما احتمالا می توانید اهمیت ما در کاغذ وب تماس بگیرید.

ایندکسر